Barion Pixel
GALCO KÖTÉLGYÁRTÓ ÉS FORGALMAZÓ KFT.
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT: +36 20 523 1365, H-P: 7.00-15.30  |  webshop@galco.hu
Facebook Instagram Pinterest  
MINTABOLTOK:
2700 Cegléd, Pesti út 210. / +36 53 310 772 / Nyitva: H-P: 7:00 - 15:00
1036 Budapest, Lajos u. 107. / +36 1 367 2889 / Nyitva: H-P: 8:30 - 12:00, 12:30 - 17:00
6721 Szeged, Felső Tisza-part 21. / +36 62 598 837 / Nyitva: H-P: 8:00 - 12:00, 12:30 - 16:30
Galco mintabolt Cegléd
Galco mintabolt Cegléd

Galco mintabolt Szeged
Galco mintabolt Szeged

Galco mintabolt Budapest
Galco mintabolt Budapest

BEMUTATKOZÁS

A név kötelez. A Gál család az 1860-as évek óta folyamatosan foglalkozik kötélgyártással. A családban apáról fiúra szállt a kötélverő mesterség tudása és szeretete.

A Galco Kötélgyártó és Forgalmazó Kft. 160 év tapasztalatát ötvözi a mai kor technológiájával. A hagyományos kézi munkát 1971 óta fokozatosan a gépi váltotta fel, illetve egészítette ki. A Galco márkanév alatt forgalmazott termékek szinte kivétel nélkül Magyarországon, a ceglédi kötélgyárban készülnek.

A kötélgyár ma is 100%-ban családunk tulajdonában van. 

Bemutatóterem
Bemutatóterem

Kötélgyártással foglalkozó cégünk a családi vállalkozások rugalmasságával működik. Mivel az igények változnak, és más mennyiségre van szükség például hajókötélgyártás, iparikötél-gyártás, mezőgazdasági kötélgyártás, spárga gyártás, ruházati zsinórgyártás, dekorációs zsinórgyártás, paracord gyártás, kreatív zsinórgyártás, kalapgumi gyártás, cipőfűző gyártás, gurtnigyártás vagy hevedergyártás esetén, egyaránt vállaljuk a nagy és kis szériákra, a standard és egyedi termékekre vonatkozó megrendelések teljesítését is. Az állandó jó minőségnek, a gyorsaságnak, a pontosan betartott határidőknek és a partnereink felé tanúsított rugalmasságunknak köszönhetően számos céggel vannak hosszú távú együttműködéseink. A vevőinkkel folytatott állandó dialógus lehetővé teszi új megoldások keresését, és ebből következően új termékek kikísérletezését, legyen szó kötélgyártásról, hevedergyártásról, cipőfűző gyártásról vagy kötözőgyártásról. Az ISO 9001-es minőségirányítási rendszer segítségével a lehető legjobb termékeket és szolgáltatásokat nyújtjuk már meglévő és jövőbeli partnereinknek.

A folyamatosan fejlesztett géppark, az évek során gyűjtött tapasztalat és szakértelem garancia a megbízható, állandó minőségű termékre, legyen szó akár vitorláskötél, munkavédelmi kötél, mezőgazdasági kötél, vontató kötél, berántó zsinór, gumipók, nemzeti színű szalag, heveder, kalapgumi vagy cipőfűző gyártásáról. Korszerű kötélgyártó gépeinken csak minőségi alapanyagokkal dolgozunk. A kötelek, zsinórok, hevederek és kötözők gyártásánál a hagyományos kender mellett használunk más természetes (pamut és len), szintetikus (polipropilén, poliészter) és utolsó generációs (Kevlar, Vectran, üvegszál) anyagokat. Kínálatunkban számos prémiumtermék megtalálható, melyek százszázalékosan kielégítik ügyfeleink legkülönbözőbb igényeit. Termékeinkre garanciát vállalunk, és műbizonylatot állítunk ki róluk.

GYÁR
GYÁR
GYÁRTÁS
GYÁRTÁS

Ha ön minőségi hajókötelet, megbízható munkavédelmi kötelet, csúszásmentes mezőgazdasági kötelet, erős vontatókötelet, jó fogású kőműveskötelet, mutatós kordonkötelet, hagyományos mászókötelet, iskolai ugráló kötelet, spárgát, kalapgumit, zsákkötözőt, szőlőkötözőt, hőálló tömítő zsinórt, reluxa zsinórt, redőnygurtnit, kreatív zsinórokat, paracordot, egyedi ékszerzsinórt, hálózsinórt, tartós gumipertlit, 100% pamut lámpabelet, profi gumipókot, zsákvarró cérnát, bútorszállító hevedert, permetező hevedert, kárpitos hevedert, táskahevedert, méhészhevedert, bármilyen cipőfűzőt, extrahosszú korcsolyafűzőt vagy egyéb kötélgyártási terméket keres, nálunk megtalálja!

Tekintse meg kínálatunkat és kérdéseivel keressen meg bennünket az alábbi elérhetőségeken:

Telefon: +36 53 310 772
E-mail: info@galco.hu