Barion Pixel
GALCO KÖTÉLGYÁRTÓ ÉS FORGALMAZÓ KFT.
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT: +36 20 523 1365, H-P: 7.00-15.30  |  webshop@galco.hu
Facebook Instagram Pinterest  
RAKTÁRÁRUHÁZAINK:
2700 Cegléd, Pesti út 210. / +36 53 310 772 / Nyitva: H-P: 7:00 - 15:00
1036 Budapest, Lajos u. 107. / +36 1 367 2889/ Nyitva: H-P: 9:00 - 12:30, 13:00 - 17:00
6721 Szeged, Felső Tisza-part 21. / +36 62 598 837 / Nyitva: H-P: 8:00 - 12:00, 12:30 - 16:30
8220 Balatonalmádi, Balatonfűzfői út 254. / +36 20 255 7491 / Nyitva: K-Szo: 9:00-12:30, 13:00-18:00

KÖTELEZŐ!
 

Fotópályázat a hajózás szerelmeseinek

 

A Galco Kft. Kötelező! címmel nyílt fotópályázatot hirdet a cég hajóköteleit felhasználó kreatív fotók elkészítésére. 

 

Olyan hajózással, vitorlázással kapcsolatos fényképeket várunk, melyeken Galco kötelek jelennek meg.

 

Az elbírálásra kerülő pályázatok legjobbjai -a hajó és a kormányos nevének feltűntetése mellett- a kötélgyártó cég 2024. évi naptárát díszítik majd. Felhasználásra kerülnek:

 • A legjobb 12 fotó - amennyiben megfelelő minőségűek


 

A legjobb munkák beküldői emellett 10, 20, 30 vagy 50 000 Ft értékű Galco vásárlási utalványt nyernek, illetve a naptárból is kapnak tiszteletpéldányokat.


 

A nevezés feltétele, hogy a képen szerepeljen GALCO hajókötél. A fénykép a GALCO termékein kívül egyéb elemeket és kiegészítőket is tartalmazhat.

 

A pályázatban részt vehet minden 14. életévét betöltött természetes személy, kiskorú pályázók esetében pedig a szülő a képviselő (lsd. pályázati kiírás). A nevezéssel a pályázó elfogadja a kiírás minden részletét, különösen az adatvédelmi, felhasználói jogi részeket.

 

 1. személyi feltételek: 

 

 • Érvényesen pályázhat minden 14. életévét betöltött természetes személy.

 • A 18. életévét be nem töltött természetes személyek csak törvényes képviselőjük hozzájárulásával pályázhatnak. Pályázatuk akkor érvényes, ha törvényes képviselőjük hozzájárult a pályázáshoz. Amennyiben a zsűri beválasztja az alkotó pályázatát a kiállításra, az csak abban az esetben állítható ki, ha a hiteles kézjeggyel ellátott törvényes képviselői nyilatkozatot a pályázó elektronikusan elküldi a kiírónak.

 • Állampolgárság és lakóhely tekintetében a pályázat kiírója nem köt ki feltételt a pályázókkal szemben.

 • Pályázni csoportosan is lehet.

 • A pályázat kiírójának tagjai, tisztségviselői, alkalmazottai, illetve a felsoroltak közeli hozzátartozói nem pályázhatnak.

 

 1. Pályamunkák beadásának feltételei:

 

 • A pályázó kizárólag saját eredeti alkotásával pályázhat. E feltétel megsértése esetén a pályázat érvénytelenné válik, és a pályázó díjat nem kaphat, vagy ha ez a díjátadást követően válik ismertté, akkor a pályázó köteles a díjat visszaszolgáltatni. 

 • A pályázó a pályamunka benyújtásával felelősséget vállal azért, hogy a pályamunka a saját műve, továbbá felelősséget vállal azért, hogy az általa benyújtott pályamunka nem sérti más szerzői, felhasználói, illetve személyiségi jogát, a pályamunka közzététele semmilyen jogszabályt nem sért.

 • Egy pályázó maximum 3 pályamunkával nevezhet.

 • A pályázó részvételi szándékát a pályamunka fotóinak feltöltésével jelzi, ezzel egyúttal elfogadja a kiírás jogi feltételeit is.

 

 1. A pályázat benyújtásának módja:

 

 • A pályamunka benyújtása elektronikusan történik. A pályázónak a következő e-mailcímre kell elküldenie az előírt formátumnak megfelelő fotókat: info@galco.hu

 • A fotókat tömörítetlenül kérjük a www.wetransfer.com weboldal fileküldő szolgáltatásán keresztül elküldeni.

 • Képek elnevezése: vezetéknév_keresztnév_mű_képszám

Tehát például egy pályázó 2. munkájának 3. képe: szabo_anna_2_03.jpg

 • Amennyiben a pályázó szükségét érzi, a pályamunkához rövid leírást is készíthet.

 • MINDEN ESETBEN KÉRJÜK, HOGY ADJON MEG TELEFONSZÁMOT, HOGY FEL TUDJUK VENNI ÖNNEL A KAPCSOLATOT.

 • Határidő után beérkezett pályamunkákat nem áll módunkban elfogadni.

 • Kérjük a pályázókat, hogy a regisztrációnál megadott e-mail címüket a pályázati időszakban és azt követően a kiállítás megnyitójáig folyamatosan figyeljék!

 • A zsűrizést követően értesítjük pályázóinkat arról, hogy bekerül-e pályamunkájuk a naptárba, illetve nyertek-e díjat. 

 

 1. Technikai feltételek:

 

A pályázatra bármely képformátum beküldhető. 

 

Ha a zsűri úgy ítéli meg, hogy a pályázó által beküldött kép bekerül a naptárba, jelzi azt az alkotó felé. A naptárra kerülő képek nyomdai mérete 23x23 cm, 300 dpi felbontás. 

 

Kérjük, hogy a képeket ne tömörítse, módosítsa, csak töltse fel!

 

 

 1. Részvételi díj:

 

Nincs nevezési díj.

 

 1. Határidő:

 

 • A pályázatok leadási határideje: 2023. augusztus 20. éjfél

 • A határidő után beérkezett pályamunkákat nem áll módunkban elfogadni.

 

 1. A pályázat díjazása, az alkotások megjelentetése:

A pályázat első három nyertese a Facebookon legtöbb reakciót kapó fénykép tulajdonosai lesznek. 

 

Az első helyezett 50 000 Ft értékű vásárlási utalványt és 5 db naptárt kap.

 

A második helyezett 30 000 Ft értékű vásárlási utalványt és 5 db naptárt kap.

 

A harmadik helyezett 20 000 Ft értékű vásárlási utalványt és 5 db naptárt kap.

 

A naptárba bekerülő 12 db fotó a Facebooktól függetlenül kerül kiválasztásra. Minden naptárban szereplő fotó tulajdonosa 10 000 Ft értékű vásárlási utalványt és 3 db naptárt kap.

 

A pályázat nyerteseinek kihirdetése: 2023.09.01.

 

 1. Szerzői és felhasználói jogok

 

A pályázat benyújtói a pályázat benyújtásával a pályamunkához fűződő szerzői jogaik alapján az alábbi keretek között adnak a kiíró részére felhasználási engedélyt:

 

 • A pályázat kiírója a pályázat népszerűsítésével kapcsolatban jogosult a pályaművek felhasználására minden esetben csakis a pályázó nevének feltüntetése mellett.

 • A kiíró jogosult a művek nyilvánosságra hozatalára a naptár megjelenéséhez szorosan kapcsolódó hírlevélben a pályázó nevének feltüntetése mellett. 

 • A pályázatra benevezett pályaművek további, azaz már nem naptárban való felhasználásával kapcsolatban adott esetben a pályázó és a pályázat kiírója külön megállapodást kötnek egymással, kivétel ez alól a kiíró saját honlapja: www. galco.hu, ahol minden, a pályázattal kapcsolatos képet megjelentethet, meg nem változtatva annak tartalmát.

 • A kiíró díjmentesen jogosult az alkotások fotóinak felhasználására a 2020-as naptárban és a fent említett honlapon, valamint a pályázathoz kapcsolódó reklámok offline és online megjelenéseihez.

 

 1. Adatvédelem – adatkezelés, további jogi tartalmak


 

 • A pályázat adatkezelője a Szervező.

 • A pályázó által megadott elérhetőségeket a pályázat kiírója adatbázisában regisztrálja, azokat harmadik személynek csak a pályázó külön beleegyezésével adja ki.

 • A Szervező a jelen pályázati szabályzatban is felhívja a résztvevők figyelmét arra, hogy az adataik kezelésének jogalapja a résztvevők, mint érintettek önkéntes hozzájárulása a szabályzat, valamint a Belső Adatvédelmi Szabályzat mellékletének megértését és elfogadását követően, célja pedig a pályázatban történő részvétel, a nyertes azonosítása, és a kapcsolattartás. 

 

 • Azzal, hogy a pályázó a Galco Kft. részére bármely személyes adatát elküldi, hozzájárul ahhoz, hogy az elküldött adatot a Galco Kft. az alábbiak szerint kezelje.

 • Az adatkezelés célja: a Galco Kft. a pályázó által megadott adatokat kapcsolattartási és új pályázatokról szóló tájékoztatási célokra használja fel. Az adatkezelés jogalapja: A Galco Kft. kijelenti, hogy a rendelkezésére bocsátott személyes adatokat az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról  szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezéseit maradéktalanul megtartva kezeli. A kezelt adatok köre: vezetéknév, keresztnév, születési dátum, jelszó, e-mail cím, irányítószám, cím (település, utca, házszám), telefon.

 • Adatok védelme: A Galco Kft. kijelenti, hogy a pályázó által az Interneten keresztül megadott személyes jellegű adatokat ugyanolyan biztonsági fokú védelemmel kezeli, mint az egyéb úton rendelkezésre bocsátott adatokat. A Galco Kft. a pályázó által megadott adatok közül a pályázó személyére, adataira vonatkozó valamennyi adatot, tényt, információt, megoldást, a jogszabályok által előírt titokként kezeli.

 • Adatfeldolgozók köre: az adatokhoz kizárólag a Galco Kft. munkatársai férhetnek hozzá. A Galco Kft. az adatokat (az érintett külön engedélye nélkül) nem hozza nyilvánosságra és harmadik félnek nem továbbítja.

 • A pályázat kiírója a pályázati kiírásban leírtak megváltoztatásának jogát fenntartja.

 • A pályázatban történő részvétel a mindenkor hatályos szabályzat megértésének és elfogadásának minősül.

 

További információ az info@galco.hu e-mail címen vagy a +36 53 310 772-es telefonszámon kérhető.

 

A pályázat időtartama alatt a pályázat szabályzata hozzáférhető minden felhasználó számára a http://galco.hu/ weboldalon. A szabályzat módosításait, valamint a pályázat esetleges megszüntetéséről szóló értesítést a Szervező e weboldalon teszi közzé.  

 

A pályázat kiírója a Galco Kft. 

SZÉKHELY: 2700 CEGLÉD Szarka u. 2. TELEPHELY – CEGLÉD 2700 CEGLÉD Külső Pesti út 210.
Telefon: +36 53 310 772, Fax: +36 53 500 937 , E-mail: info@galco.hu

 

 1. Melléklet – a pályázathoz tartozó adatkezelési szabályok részletes leírása

 

Adatvédelmi tájékoztató pályaművekkel kapcsolatban

 

A GALCO Kötél és Rövidárú Gyártó és Forgalmazó Kft. (székhely: 2700 Cegléd, Szarka u. 2., cégjegyzékszám: 13-09-079136, adószám: 12364996-2-13, telefonszám: +36 53 310 772, e-mail: info@galco.hu, önállóan képviseli: Gál Marianna ügyvezető) ezúton tájékoztatja az érintetteket pályaművekkel kapcsolatos adatkezeléséről.

 

 1. Adatkezelő biztosítja, hogy az érintett, mint pályázó számára, hogy az Adatkezelő termékeinek felhasználásával készült képet, mint pályaművet küldjön be a vonatkozó szabályzat alapján. 

 

Mi az adatkezelés jogalapja?

 

 1. Az adatkezelés jogalapja: az érintett önkéntes hozzájárulása. 

 

Kik az érintettek?

 

 1. Minden természetes személy, aki a vonatkozó szabályzat alapján pályaművet küld be az Adatkezelő számára. 

 

Melyek az adatkezelés során kezelt adatok körei és céljai?

 

 1. A kezelt adatok köre és célja:

név*                    azonosítás, megszólítás

e-mail cím*                kapcsolattartás

pályamű                kiválasztás

 

Mi az adatkezelés célja?

 

 1. Az adatok kezelésének célja nyertes pályamű kiválasztása, nyertes értesítése, a nyertességgel kapcsolatos egyéb lépések. 

 

Meddig tart az adatkezelés?

 

 1. Adatkezelés időtartama: 

 2. cél megvalósulásáig (nyertes pályamű kiválasztásig), vagy 

 3. törlési kérelem végrehajtásáig (ha az korábban érkezett, mint a kiválasztás), vagy

 4. kiválasztott, nyertes pályamű közzétételének visszavonásáig. 

 

Mi az adatkezelés módja?

 

 1. Az adatkezelés módja: elektronikusan, manuálisan történik.

 

Honnan vannak az adatok?

 

 1. Adatok forrása: közvetlenül az érintettől.

 

Történik adatközlés harmadik fél számára?

 

 1. Nem történik. 

 

Történik automatizált döntéshozatal, profilalkotás?

 

 1. Automatizált döntéshozatal, profilalkotás: az adatkezelés kapcsán ilyen nem történik.

 

Milyen jogai vannak?

 

Az Info tv., valamint az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 Rendelete alapján az érintett jogai a következők: a hozzáférés (tájékoztatás) joga, a helyesbítés joga, a törléshez való jog, az „elfeledtetéshez való jog”, az adatok zároláshoz/korlátozáshoz való jog, tiltakozáshoz való jog, bírósághoz fordulás joga, hatósághoz fordulás joga.

 

Az egyes jogok részletes meghatározásai, korlátai a Szabályzatban kerültek meghatározásra.

 

Hol és hogyan kérhet részletes tájékoztatást az adatok kezeléséről, továbbításáról, valamint hol és hogyan élhet jogaival?

 

Adatkezelő felhívja az érintettek figyelmét, hogy az érintettek tájékoztatás kérésüket, valamint egyéb jogaik gyakorlását – ha azt jogszabály ki nem zárja – az info@galco.hu e-mail címre, vagy Adatkezelő más elérhetőségre küldött nyilatkozattal tehetik meg. Az Adatkezelő a nyilatkozatot a beérkezéstől számított legrövidebb időn belül megvizsgálja és megválaszolja, valamint megteszi a szükséges lépéseket a nyilatkozatban, a Szabályzatban, valamint jogszabályban foglaltak alapján. 

 

Hova fordulhat az önrendelkezési jog megsértése esetén? 

 

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság 

Cím: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c 

Telefon: +36 (1) 391-1400 

Fax: +36 (1) 391-1410 

www: http://www.naih.hu 

e-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu 

 

Az érintett a jogainak megsértése esetén bírósághoz fordulhat. A bíróság az ügyben soron kívül jár el. Azt, hogy az adatkezelés a jogszabályban foglaltaknak megfelel, az Adatkezelő köteles bizonyítani.

 

Abban az esetben, ha az Adatkezelő az érintett adatainak jogellenes kezelésével vagy az adatbiztonság követelményeinek megszegésével az érintett személyiségi jogát megsérti, az érintett az Adatkezelőtől sérelemdíjat követelhet.
 

Az Adatkezelő hogyan gondoskodik az adatok biztonságáról?

 

Adatkezelő gondoskodik az adatok biztonságáról. Ennek érdekében megteszi azokat a technikai és szervezési intézkedéseket és kialakítja azokat az eljárási szabályokat, amelyek az irányadó jogszabályok, adat- és titokvédelmi szabályok érvényre juttatásához szükségesek. 

 

Adatkezelő az adatokat megfelelő intézkedésekkel védi a jogosulatlan hozzáférés, megváltoztatás, továbbítás, nyilvánosságra hozatal, törlés vagy megsemmisítés, valamint a véletlen megsemmisülés és sérülés, továbbá az alkalmazott technika megváltozásából fakadó hozzáférhetetlenné válás ellen. 

 

Az adatbiztonság szabályainak érvényesüléséről az Adatkezelő a Belső Adatvédelmi Szabályzattól és jelen Tájékoztatótól tartalmilag és formailag elkülönülő belső szabályzatok, utasítások, eljárási rendek útján (is) gondoskodik. 

 

Adatkezelő az adatok biztonságát szolgáló intézkedések meghatározásakor és alkalmazásakor tekintettel van a technika mindenkori fejlettségére és több lehetséges adatkezelési megoldás közül azt választja, amely a személyes adatok magasabb szintű védelmét biztosítja, kivéve, ha az aránytalan nehézséget jelentene.

 

Az Adatkezelő az informatikai védelemmel kapcsolatos feladatai körében gondoskodik különösen: 

 • A jogosulatlan hozzáférés elleni védelmet biztosító intézkedésekről, ezen belül a szoftver és hardver eszközök védelméről, illetve a fizikai védelemről (hozzáférés védelem, hálózati védelem); 

 • Az adatállományok helyreállításának lehetőségét biztosító intézkedésekről, ezen belül a rendszeres biztonsági mentésről és a másolatok elkülönített, biztonságos kezeléséről (tükrözés, biztonsági mentés); 

 • Az adatállományok vírusok elleni védelméről (vírusvédelem); 

 • Az adatállományok, illetve az azokat hordozó eszközök fizikai védelméről, ezen belül a tűzkár, vízkár, villámcsapás, egyéb elemi kár elleni védelemről, illetve az ilyen események következtében bekövetkező károsodások helyreállíthatóságáról (archiválás, tűzvédelem).